söndag 25 mars 2007

sista

Efter en halv dags noggrant övervägande är jag nu helt säker på att det är dags för något nytt. Det finns förstås mycket kvar som det behövs skrivas och berättas om, jag är inte dummare än att jag förstår att det säkert blir någon form av bloggande igen men inte just här och inte just nu. Det har varit otroligt kul och jag är riktigt rörd över att ni har läst mitt ordbajsande men det är över nu, hej då.

TACK.

6 kommentarer:

Stefan sa...

Antar att du menar vad du säger, och tänker inte försöka övertala till nått annat. Förstår tanken och känslan, går väldigt mycket i den själv just nu (O då har jag funderat på steget i klart mer än en halv dag). Det sägs ju att allt har sin tid.

Men ruskigt kul, spännande, intressant och nyttigt har det varit att ta del Maggan! Tack för ärlighet, lögner? och rent underhållande inlägg.

Jag gillar dig!
Kram

blorre sa...

Två frågor bara: tänker du sluta blogga av samma skäl som jag? Och tänker du fortfarande skriva kommentarer på Kajsans blogg?

Märta sa...

Tråkigt, jag gillar din blogg.
Men du är en reko kvinna, vi får tävla i radio tillsammans och du får alltid vara en i systerns och mitt gäng.

(Jag gillar inte kaffe något vidare, men jag kan koka mitt eget té och ta med egna tepåsar. Inget problem.)

Ta hand om dig vännen!
Kramkalas.

Soffan sa...

Kommer att sakna läsningen mycket!

Anonym sa...

Vad ska jag göra nu då har du tänkt? =) kommer sakna dina kloka/roliga/fina inlägg om vardagen... kram på dig!!

Frida

s sa...

jag har den fina lyxen att ha kommit ifrån samma livmoder, vilket har leder till att jag får ta del av dig underbara människa ändå. men jag kommer att sakna dina skrivna tankar.
puss