söndag 21 januari 2007

ny ordning

Idag tog jag tag i det.Det tog emot men jag ringde Hamburgermannen och bad om hjälp angående den allvarliga datakrisen. Han kom över och jag bjöd på kyckling fast han inte var hungrig men jag kände att det satt på sin plats med lite utfodring när han nu skulle vara så hygglig och hjälpa till. Först fick jag en filhanteringskurs, all musik skulle in i mappar efter bokstavsordning.
Vid mapp E ”lyssnar du på ELO, nu blir jag imponerad”
Vid mapp PQ ”men Maggan, panik at the disco, allvarligt, tycker du att dom är bra? fy fan”
Det blev hur som helst jätte fint, jag älskar den här nya ordningen. Det är så överskådligt och lätt att hitta! När vi haft filhanteringskurs och han blivit förnärmad över att av misstag råka se några bilder som jag trodde att jag hade kastat så tog vi rökpaus.
Hamburgermannen lättar sitt hjärta rörande sommarens och forna somrars festivaler. ”hulsfred blabla roskilde bla bla blaaa sweden rock borde jag verkligen åka på bla bla massa bra band bla bla the killers bla bla”
Jag avbryter ”the killers, vilka är de?”. Hamburgermannen tar ett djupt bloss och spänner ögonen i mig ”du, the killers, dom räddade mig när du gjorde slut!” ”nähe gjorde dom, då måste dom vara jävligt bra”. Hamburgermannen börjar nynna på någon låt, förmodar att det var the killers. Jag tänker på hur vi alla vann på att jag gjorde slut, Hamburgermannen fick lyssna mycket på the killers, the killers fick ett mycket flitig lyssnare och jag fick precis som jag ville.
Sen gjorde vi en defragmentering och detta fick jag i uppgift att göra lite oftare hädan efter. Nu går allt smidigt, snabbt och Madeläne kan komma över när som helst för att se på ett stycke bra film.

1 kommentar:

Märta sa...

Att ha musiken fördelade i mappar är bland det förnuftigaste jag gjort i mitt liv, lite tragiskt känns det dock emellan åt då jag inser att vissa mappar är alldeles ensamma och inte fyllda med lustfyllda toner.
Och, jag måste bara fylla i att The Killers är fenomenala och du bör ge dem en chans, great!