söndag 18 februari 2007

kändisar, speciella och sexiga

Den senaste veckan har min blogg besökts från ungefär 200 olika datorer, det är ungefär 150 fler än vad jag i min vildaste fantasi hade kunnat drömma om när jag började blogga. Men ni vet hur det är, mycket vill ha mer. Kan man utan att anstränga sig nämnvärt få 200 läsare så borde man väl kunna få ännu fler. Jag började surfa runt för att finna hemligheten bakom de riktigt stora bloggarna, hur gör de för att få så många läsare? Enligt min högst ovetenskapliga undersökning har jag kommit fram till detta.

Man kan dela upp Sveriges mest lästa bloggar i tre kategorier
• kändisbloggar, folk är kändiskåta så oavsett om det som kändisen skriver är bra eller dåligt så läser de.
• utelämnande bloggar, bloggaren är extra ordinärt speciell och säljer sin själ, extremt personliga bloggar om hur det är att vara 15 år och gravid osv.
• lättklädda bloggar, sex säljer även i bloggvärlden. Prostituerade, otrogna svin och småtjejer som visar upp sig i små bikinis, alla har de fler besökare än mig.

Det verkar som att dokusåpornas tid är förbi så det finns inte längre något enkelt sätt att få tv-tid på, kändis lär jag alltså inte bli. Till min egen sorg måste jag nog erkänna att jag inte är speciellt speciell och blir jag mer personlig så kommer det bli riktigt pinsamt! Kvarvarande alternativ är då att börja skriva pornografiska noveller och kanske lägga ut en och annan bild på mina tuttar, men det var ju det här med censuren, vet inte men det känns ju som att mormor redan nu trillat av stolen, ligger på golvet i morfars datarum och gråter.

6 kommentarer:

Anonym sa...

det är väl inte konstigt att du har så många läsare! det är ju du som skriver!!! kram på dig socker.
frida

Anonym sa...

Snälla Maggan, byt inte stil! Tänk på oss gamla fans, vi vill ha det som det alltid har varit! ;) / M

maggan sa...

frida - du ska alltid hålla på med smicker du frida........TACK

M - hahaha nej det blir inga porrnoveller, jag lovar!

Anonym sa...

Fint! Ett klassiskt trick är ju annars att sälja lösnummer med en lögnaktig rubrik. Testa "Analsex", så lovar att du dubblar antalet läsare! (Jodå, jag har gått på det tricket själv...) / M

Anonym sa...

fast vet du en sak snuffe! jag gillar absolut det du skriver men jag gillar bäst när du är rak o ärlig. du kanske tycker att det är tråkigt att vara personlig! men du är verkligen inte tråkig,utan levande.

och är det mänskligt, är det allmängiltigt o igenkännande... ångest.längtan,lycka,ilska känner ju alla.... men det är sjutton så mkt svårare att vara sann. jag jobbar på det men ack vad jag brottas med det....
frida

maggan sa...

M - hahahahahaha, ja jag ska prova, lovar! Du får för övrigt berätta mer om när du gick på det själv........nån gång

frida - vi måste träffas, du och jag, en kväll och lite vin!!!
det finns så mycket intressant att prata om!