måndag 26 februari 2007

3 svar

Svar på tre frågor som jag får mer än en gång per dag nu för tiden.

1. Vi träffades på intenet, nördigt och modernt, jag vet.
2. Ja han är snygg, skitsnygg!
3. Nej, inga parmiddagar tack.

6 kommentarer:

Gahnold sa...

Men det är ju bra att man har träffat någon, det är inte nördigt om det är via internet. Testa jobbet, det är nördigt. Andra gången är det dessutom, men denna gång hoppas jag att det går mycket bättre! Men jag lovar att du skall slippa parmiddagen, den kommer först på något av ditt eller mitt bröllop.

maggan sa...

gahnold - hahahahahahaha, det var väl på tiden det, att du lämnade en kommentar! Parmiddag på bröllopet? NEJ, det blir inget bröllop och absolut inga parmiddagar!!! herregud kan man inte bara få tycka om, utan att behöva pyssla med sånt där som ger mentala uppstötningar?!!

gahnold sa...

Ja, men en kommentar skall komma när man känner att det är dags att skriva. Jag skall iaf ha ett bröllop och du skall vara tärna! Och då får du banne mig släpa med dig din snubbe, om jag inte fått träffa honom innan dess. :-)

maggan sa...

gahnold - tärna, seriöst? Jag ställer bara upp om Anna också är tärna och så vill jag ha en klänning som får mig att se smalare ut inte tjockare! Sen behöver jag mycket gratis sprit, men det är väl redan underförstått.......

gahnold sa...

Jo, jag tänkte mig dig och Anna, men då sa Linn tvärt nej. Inga tärnor som jag haft sex med. Ni fick knappt komma på bröllopet. Så syrran får väl vara tärna. men gratis sprit skall du få i massor! Det kan du få på fredag också, så se till att komma.

maggan sa...

gahnold - hahahaha, vilken tur för mig och Anna att du hittat en sån bra tjej med alla hästar hemma! ja vi får se om fredagsfesten.........