fredag 31 augusti 2007

kan du ringa och väcka mig i morgon?

Jag vaknade runt klockan tolv, stax före eller strax efter, kommer inte riktigt ihåg. Mobilen ringer och på displyen står det att jag missat 14 samtal. Herregud, jag har inte ens 14 kompisar. Hur kan jag vara så eftersökt och varför har jag inte hört singnalen, de senaste 14 gångerna det ringt? Svarar och det visar sig vara Daniel, min asläckra kille.
- Har du ringt mig 14 gånger?
- mmm nått sånt
- Herregud!
- Du är ju ganska svårväckt Emeli
Jo det får man nog säga.

6 kommentarer:

bonanza kid sa...

jag käkade lunch på "mingel och bar" i torsdags!

Magnus sa...

Emeli, på vilket sätt är du egentligen lik Dr Phil? Rotar du i folks personliga problem och blir rik och berömd på kuppen? Förresten, har du fortfarande mer hår än honom trots den nya frisyren?

maggan sa...

bonanza kid - ojdå det är ett jävla ställe, dyrt och otrevligt med en rörig meny. Du skulle ha kommit hem till mig istället, blodpudding och mammas lingonsylt blev det i torsdags.

magnus - du har så rätt, inget i den där rubriken stämmer ju, speciellt inte sedan jag klippte mig. så vad tycker du om den nya?

bonanza kid sa...

haha låter gott, fast jag vet iofs varken var du bor eller har ditt nummer.
som tur var tyckte jag att maten på mingel och bar var bra, även om ja, servisen var ganska stroppig.

Magnus sa...

Frisyren? Den har jag inte sett.

Magnus sa...

Jaha, nu fattar jag, underrubriken. Jo, den är bra, men det var absolut inget fel på den gamla! Jag bara undrade om det var nåt jag hade missat i din komplexa personlighet.