onsdag 8 augusti 2007

bloggbantare

Jag är så sjukt jävla toktrött på alla satans idioter som har jojobantande som livsstil och sen har smaklösheten att blogga om sitt bantande.

Ni tillför INGENTING till bloggvärlden genom att berätta om vad ni ätit och och inte ätit och hur många hekton ni gått ner genom att äta majs och skinka till lunch!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Precis som du har dina problem vilka du skriver om i denna blogg (vilken jag vanligtvis gillar att läsa) så har andra människor sina problem. Om du nu har rätt att blogga om ditt får väl andra människor blogga om sitt, det är ju inget som tvingar dig att läsa.

Måste säga att jag vanligtvis tycker du verkar vara en sympatisk människa med någorlunda hög intelligens. Efter att åkt på samma tåg för ett väldigt bra tag sedan och där suttit och diskuterat allt möjligt har jag läst din blogg och gillat denna. Jag trodde dock inte att du var en person som kallar andra människor med problem för idioter.

De vet inte vilka problem du har och du har ingen aning om vilka problem de har med sin vikt, vad de kämpar med.

//Maria

maggan sa...

Maria - Jag tycker det är töntigt med folk som försöker förklara sig när de så uppenbart har gjort fel. Man kallar inte folk för idioter, det var inte fint gjort och jag ber om ursäkt. förlåt.

Men nu är jag ändå en tönt och ber om att få förklara en sak. Att man bloggar om sina problem med övervikt och kampen att gå ner tycker jag kan vara mycket intressant och läsvärt men när man som tex Karolina Lassbo och Katrin Schulman skriver om sina svältperioder, frossardagar osv när de så uppenbart inte har problem med övervikt då tycker jag inte att det tillför något mer än att de normaliserar den "ätstörda kultur" vi lever i. (de skriver alltså inte om det här som om de har problem med ätstörningar utan som att det var en självklar del av livet att man går på dieter)

Men de är ingen ursäkt, Karolina och Katrin är inga idioter.

För övrigt så blev jag väldigt glad och generad när jag förstod vem du var. Herregud va kul att du fortfarande läser, du som verkade vara så smart.Hoppas jag inte skrämt bort dig med det där dumma dåliga inlägget nu!