onsdag 2 maj 2007

den nödvändiga prylen

Mina hörlurar började glappa, beställde nya fort som tusan för jag vet inte hur man gör utan att ha musik i öronen när man går utanför dörren. Dagen efter så dög mp3n, den gav fullkomligt upp och ville inte alls vara med längre. Nu kan vi börja snacka panik.

Panik. Panik. panik.

Eftersom telefonen står med ena foten i graven och det bara är en tidsfråga innan den också dör ordentligt så bestämde jag mig för att det bästa måste vara att köpa en sån där modern musikmobil. Egentligen så vill jag ju ha en iPod och ingen telefon alls men jag är inte riktigt mogen för att bli så isolerad som man blir utan telefon.

Sagt och gjort, om 2-7 dagar så kommer den. Till dess fick jag låna Stinas mp3, denna välsignade handlig kommer jag försöka återgälda för resten av mitt liv.

Nu blir det en tid av gröt, blodpudding och stoppade strumpor. Men det gör mig väldigt lite för om 2-7 dagar så har jag en riktigt fin telefon med livsnödvändig musikfunktion!

2 kommentarer:

blorre sa...

Jag vill ha en mobil med mp3-spelare, fm-radio, kamera och en kalender som kan synkas mot lotus notes. Plus wap, sms och telefon. Vad kostar en sån?

bonanza kid sa...

de är söta de där! men jag tror att jag ska avveckla min mobils musikspelare och satsa på att bara fylla den med kamerabilder. sen köpa en fin video/mp3-spelare vid sidan av. har du fått hörlurarna än? känns de bra?