torsdag 24 juli 2008

tre saker att hålla sig i men som gör att man ramlar

Jag är ju något tvångsmässig och nervös, ja somliga skulle kalla det för halvt hysteriskt. Det finns vissa regler i min hjärna, lite hållpunkter som jag tror styr upp min inre tillvaro liksom. Somliga skulle kalla det för roten till allt ont men jag har svårt att göra mig av med de här gamla uppfattningarna och reglerna jag har.

När det kommer till relationer är jag väldigt luddig kring vänskap, alltså så länge som det känns bra så är det bra. Men när det kommer till partners, när man är ihop, har jag tre viktiga, viktiga grejer.

1. Det ska vara roligt. Alltså inte roligt att vara ihop för det är det ju bara första halvåret, om man har tur. Nej man ska ha roligt tillsammans, sa samma humor osv.

2. Det ska pratas mycket. Om riktiga saker och om hur det känns att vara ihop med varandra osv.

3. Det ska kopuleras mycket och bra. Ja ni fattar.....

Det kan ju bli lite stressigt att hinna med allt det här hela tiden. Det gör mig nervös. Min kille åkte hit idag, tåget var försenat och vi hade jobbat båda två hela dagen. Han sover nu, jag tycker att han är värd de, det tycker jag verkligen men vi har bara hunnit med en av mina tre hållpunkter. Herregud, jag kan ju inte sova nu, jag är ju nervös och halvt hysterisk. Håller kärleken på att ta slut. Är relationen på upphällningen. Måste vi börja i parterapi nu eller är det redan försent och varför hjälper inte min enskilda terapi mot det här?

1 kommentar:

Moa sa...

Bra hållpunkter måste jag säga :) Allt går nog bra bara man tar det lugnt och inte stressar upp sig!